50 intézményt támogat a QlikView

Ingyen üzleti intelligencia humanitárius szervezeteknek

Hat kontinensen, 18 országban 50 humanitárius szervezetet támogat ingyenes szoftverrel a QlikView üzleti intelligencia alkalmazást fejlesztő cég. A Change Their World elnevezésű társadalmi felelősségvállalási program jelentősen növeli a kedvezményezettek munkájának hatékonyságát, ennek révén többen, gyorsabban jutnak segítséghez.

2012.05.11 12:22ma.hu

Világszerte 50 humanitárius szervezet kapta meg ingyenesen a QlikTech üzleti intelligencia megoldását, a QlikWiew-t. A nonprofit szervezetek az ingyenes licenc mellett ingyenes telepítést és a szoftver használatához szükséges tréninget is adományként kapják a fejlesztőtől.

A programmal az egyes szervezetek az adminisztráció és a szervezés helyett az érdemi segítségre, munkájuk lényegére koncentrálhatnak − mondta a kezdeményezésről Lars Björk, a QlikTech vezérigazgatója. A fokozott érdeklődés a rendszer iránt azt mutatja, hogy az eredetileg üzleti folyamatok, döntések támogatására fejlesztett megoldás a nonprofit szférának is nagy segítséget nyújt.

A kedvezményezett szervezetek AIDS fertőzötteket és szegényeket támogatnak, védik a gyermekek jogait, lányok és nők jogaiért állnak ki Afrikában, de vannak közöttük árvákat, speciális törődést igénylő gyerekeket támogató, illetve rászorulóknak ingyenes sürgősségi ellátást biztosító intézmények is.

Magyar egyesület vagy alapítvány jelenleg nincs a támogatottak között, de a hazai leányvállalaton keresztül még lehet jelentkezni a program következő szakaszába.

A főbb támogatottak:

-          HopeHIV (UK)
-          Star for Life (Afrika)
-          Christian Revival Centre (Uganda)
-          World Vision (APAC and US)
-          Caritas Spain
-          Plan International Spain és Plan Norge (Norvégia)
-          Zabuntu Zambia
-          Darussafaka Cemiyeti (Törökország)
-          Handicap International (Németország)
-          SHEKEL (Israel)
-           Sunshine Inc. (US)
-          Haus der Barmherzigkeit (Germany)
-          Provide emergency support (US)
-          Swedish Sea Rescue
-          Doctors Without Borders (Sweden)
-          KIPP New Orleans, the Knowledge Is Power Program (USA)
-          The Shift Project (France)
-          The Philadelphia Youth Network (USA)
-          AIDS Accountability International (Sweden)

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.