Változások

Usability-n innen és túl: Átalakult az NFÜ honlapja

Átalakult a Nemzeti Fejlesztési Ügynökség (NFÜ) honlapja, változott a megjelenés, a tartalmak elhelyezése a felhasználók tájékozódásának megkönnyítésére.

2012.04.28 11:34MTI

Az NFÜ tájékoztatása szerint a www.nfu.hu honlap tartalma megmaradt, az eddig elérhető hírek, adatok, információk továbbra is megtalálhatók.

Változás, hogy a címoldal felső részén megjelenő zöld sávban a pályázók számára legfontosabb funkciók érhetők el. A menürendszert érintő átalakítás nyomán az oldal tetején, egymás mellett találhatók a pályázóknak szóló elemek, valamint a sajtó blokk.

A bal oldali menüben az intézményrendszer számára fontos tartalmak jelennek meg.

A pályázati közleményeket továbbra is a címoldalon találhatják meg az érdeklődők.

Az NFÜ megújult honlapján a szakmai információk, míg az Új Széchenyi Terv weboldalán a lakosság tájékoztatásához felhasznált kreatív- és háttéranyagok lesznek elérhetőek hamarosan.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.