Újabb koncertet ad Speak

Jíkaman: visszatér Speak, a legismertebb magyar rapper

Bizonyára a legtöbb internetező számára ismerős a Speak név. A magyar származású énekes egy éve az interneten tette közzé első videoklipjét, amit több mint 1,5 millióan töltöttek le. Ezúttal Speak új dallal, új videoklippel és legújabb, harmadik koncertjével jelentkezik!

2008.04.23 19:40ma.hu

A magyar rappernek titulált előadó eddig kétszer tartott koncertet, szerencsére mindkét alkalommal teltház előtt játszhatott. Az új koncerten bemutatásra kerülő dal és klip még decemberben született, és az előző, több mint 1,5 millió letöltést hozó zenéhez hasonlóan szintén a YouTube-on terjed. December óta már több mint 22 ezer ember nézte meg az új videót, de csak most kezd igazán a figyelem középpontjába kerülni.

Speak minden dalának szövegét saját maga írja, de a mély érzésű melódiák zeni alapjában gyakran egy jó bartája is segít. Sindely Márton és Speak szerezte többek közt a legújabb, "Hold on" c. dal zenéjét is.

Az április 25-én tartandó koncerten rengeteg olyan dal kerül majd bemutatásra, amit a közönség még sehol sem hallhatott. A 9-10 új szerzemény a nagyszabású koncert után az interneten is elérhető lesz a nagyközönség számára.

Harmadik Speak koncert

ideje: 2008. április 25. 21h

helye: Főbe-járat; Budapest, Károly Krt. 5.


Az új dal klipje:



És persze a legendás Stop the War:

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.