A Twitteren is profilt indított

Regisztrált a Facebookon az osztrák kormányfő

Az osztrák kancellár is csatlakozott az internetes közösségi oldalakat használó politikusokhoz.

2011.10.26 19:09MTI

Werner Faymann a Twitter- és a Facebook-portálokon indított profilt. A kormányfő megjelenését a közösségi oldalakon az október 26-i osztrák nemzeti ünnepre időzítették. Faymann rövid videoüzenetben köszöntötte azokat, akik felkeresték a profilját.
   
A kancellár megjelenését a web 2.0-án már jóval korábban beharangozták. Tudni lehet azt is, hogy a politikus egyik portálon sem személyesen, hanem szóvivői stábján keresztül lesz jelen. A kancellária közlése szerint a közösségi hálózatokat a tájékoztatás mellett arra is fel akarják használni, hogy javaslatokat, véleményeket kapjanak a választóktól.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.