Ixus, PowerShot és Pixma modellek

Új Canon fényképezőgépek

A Canon új, egyedi képalkotási technológiával bíró fényképezőgépekkel valamint nyomtatókkal bővítette termékkínálatát.

2011.08.26 15:02ma.hu

Az új Ixus 1100 HS és az Ixus 230 HS modellben található technológiáknak és funkcióknak köszönhetően a fényképezőgépekkel kiváló minőségű felvételek, valamint sztereo hanggal ellátott Full HD minőségű videók rögzíthetők. Az új modellek a HS rendszernek köszönhetően még gyenge fényviszonyok között is megfelelő teljesítményt nyújtanak.

Kategóriájának legvékonyabb fényképezőgépe, az Ixus 1100 HS rozsdamentes acél háza hatékony, 12-szeres optikai zoomot és egy 28 mm széles látószögű objektívet rejt. A 8,0 cm (3,2") képátlójú PureColor II Touch LCD kijelzőn megtekinthetők a fényképek és kezelhetők a beállítások.

A hat különböző színben kapható Ixus 230 HS 22,1 mm-es vastagságával kategóriájának legvékonyabb fényképezőgépe. A modellben 28 mm-es, 8-szoros optikai zoommal ellátott objektív található. A fényképező az azonnali, Full HD minőségű videorögzítéshez egy külön videofelvételi gombot is tartalmaz, amellyel a felhasználók az állóképek rögzítéséről azonnal videók készítésére válthatnak.
 
A 14,1 megapixeles nagyfelbontású érzékelővel rendelkező új PowerShot SX150 IS modell egy szuperzoom fényképezőgép, amely számos szórakoztató és kreatív funkciót biztosít a felhasználók számára. A 12-szeres optikai zoommal és 336 mm-es teleobjektívvel közeli és távoli témákról egyaránt megfelelő képeket készíthetünk, kompakt kialakításának köszönhetően ideális útitárs a kirándulásokhoz és a családi nyaralásokhoz.
 
Mindhárom fényképezőgépben a Canon új, Intelligens képstabilizáló rendszere található, amely felméri a témát és a hét optikai képstabilizáló üzemmód közül automatikusan kiválasztja a legmegfelelőbbet. Ezzel ellensúlyozza a fényképezőgép remegését, így biztosítja az állóképek és videofelvételek optimális minőségét.

A rögzítéstől a nyomtatásig Pixma nyomtatókkal

Az otthoni környezetbe illeszkedő, elegáns Pixma MG2150, Pixma MG3150, Pixma MG5350, Pixma MG6250 és Pixma MG8250 multifunkciós nyomtatókkal hosszú élettartamú fotókat nyomtathatunk. A nyomtatók a Canon szoftvereinek köszönhetően számos kreatív funkciót - mint például Full HD videonyomtatást vagy vezeték nélküli nyomtatást - kínálnak a felhasználók számára. Az új - iOS és Android rendszerű készülékeken futtatható - Canon Easy-PhotoPrint App pedig lehetővé teszi a beolvasást közvetlenül a mobileszközökön.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.