A kis- és közepes vállalkozásoknak is hasznos

Új dokumentumkezelő megoldás a Canontól

A Canon bejelentette legújabb dokumentumkezelési megoldását, a Therefore 2009 rendszert, amely skálázhatóságának köszönhetően a kis- és közepes vállalkozások, a nagyvállalatok és a közintézmények számára egyaránt hasznos eszköz.

2009.05.22 19:15ictpress.hu

A Therefore Corporation, amely 2009 márciusáig ADOS Corporation néven működött, az ADOS v6.2 dokumentumkezelő megoldása frissítéseként jelentette meg a Therefore 2009 rendszert, amelynek fejlettebb grafikus felhasználói felülete intuitív élményt biztosít. Központi eleme az eCopy desktop connector, amelynek köszönhetően a Canon multifunkciós eszközökön beszkennelt dokumentumok a képernyőn látható hivatkozás segítségével közvetlenül feltölthetők a dokumentumkezelő rendszerbe. 

A Personal, Workgroup és Business változatokban elérhető Therefore 2009 dokumentumkezelési megoldás növeli a hatékonyságot, és csökkenti az üzleti dokumentumok kezeléséhez, ezáltal a szervezet működtetéséhez kapcsolódó költségeket. Biztosítja az információk gyors és biztonságos rögzítését, archiválását, keresését, valamint hozzáférhetőségét. A tárolt adatok megőrzésére a szervezetek házirendeket hozhatnak létre, valamint a megoldáson belül megadható beállításokkal bármilyen előírást teljesíthetnek, így biztosítható, hogy a dokumentumokat csak a szükséges ideig tárolják. 

A kulcsfontosságú adatok biztonsága érdekében a rendszermérnökök szabályokkal vezérelhetik a rendszerben tárolt elektronikus dokumentumok hozzáféréseit, és figyelhetik, ki nyitja meg, illetve frissíti az egyes fájlokat. A belépő szintű Personal Edition változat az egyéni és kisvállalkozó ügyfelek számára készült, és a vállalkozás növekedése esetén zökkenőmentesen fejleszthető. 

A Workgroup Edition - amelyet a Canon az 5-10 alkalmazottat foglalkoztató vállalkozásoknak szán - az üzleti szempontból kulcsfontosságú strukturált információk, például a szerződések és számlák rögzítését, kezelését és keresését, illetve azok szervezeten belüli megosztását teszi lehetővé. 

Ez a változat tartalmazza a Therefore Web Client modult is, amely az interneten keresztül távolról is lehetővé teszi a fájlok biztonságos megtekintését, elérését és jóváhagyását, így rugalmas megoldást jelent az otthonról dolgozók és a jóváhagyási folyamat egyéb résztvevői számára is. A Business Edition konfigurációt már a nagyobb, komplex munkafolyamat-kezelést igénylő szervezetek számára fejlesztették. A beépített munkafolyamat-kezelő szolgáltatással automatizálhatók az előre meghatározott üzleti folyamatok: kiiktathatók a gyakori manuális műveletek, csökkenthetők a költségek, kevesebb a hibalehetőség, valamint nő a hatékonyság.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.