Félelem és reszketés

Hurrikán csapott le a világ legnagyobb luxushajójára

A 250 kilométer/órás széllökések és a 10 méteres hullámok halálra rémítették a kabinjaikba parancsolt utasokat. Volt olyan pillanat, mikor a hajó 45 fokos szögben bedőlt az oldalára.

2016.02.09 14:43ma.hu

Rövid, ijesztő nyaralásban volt részük a "Tengerek himnusza" nevű hajó utasainak, miután egy hétfő délutáni tengeri hurrikán alaposan megrongálta a világ második legnagyobb luxushajóját - írja a hirado.hu. Az utasokat az óriási vihar alatt beküldték a szobájukba, ahonnan elvileg 24 óráig nem jöhettek volna ki.


Twitter/Joyce Peterson

A hajó a második legnagyobb tengerjáró, általában Karib-tengeri körutaknál használják. A vihar alatt is 4500 utas és 1600 fős személyzet utazott a luxushajón.

A hajótársaság közleménye szerint csakis az utasok biztonságáért fordították vissza a hajót. Szerintük az utasok nem voltak "valódi veszélyben", mivel a Tengerek himnusza nevű hajót úgy tervezték meg, hogy sokkal extrémebb helyzetekben is megállja a helyét.

A pusztítás azonban jól látszik az utasok által készített képeken és videókon.
Sokan az összetört bútorokról, leomlott plafonokról és szilánkokra tört üvegekről készítettek fényképet, mások a rémisztő hullámokat videózták le.

Royal Caribbean Cruise Hits Ugly Storm

They paid for a relaxing vacation. Instead, they found themselves in the middle of a storm.Update: The ship will head back to port in NJ, and not continue to Florida.

Közzétette: The Weather Channel - 2016. február 8.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.