Haiyan

Fülöp-szigeteki elnök: 2500 körül lehet a tájfun áldozatainak száma

"A Fülöp-szigeteket sújtó Haiyan szupertájfun halálos áldozatainak száma 2000 és 2500 közé tehető, de semmiképpen nem éri el a korábban becsült tízezret."

2013.11.12 21:34MTI
MTI

A CNN amerikai hírcsatornának adott interjújában Benigno Aquino Fülöp-szigeteki államfő rámutatott, hogy a tízezer halálos áldozattal számoló helyi tisztségviselőket valószínűleg túlságosan megrázták az átélt szörnyűségek, ezért mondtak eltúlzott számokat.

Az elnök elmondta, hogy a következő napokban még mintegy 29 önkormányzattal kell kapcsolatba lépni ahhoz, hogy kiderüljön az áldozatok végső száma.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.