Beszorult a nő a lifajtó szárnyai közé

Horror a lépcsőházban: lefejezte a lift a fiatal anyát, fia végignézte

A két és fél éves gyermek sokkot kapott, amikor a lift elragadta tőle az anyját, egy másodperccel később pedig szó szerint lefejezte őt. Férje nem sokkal korábban ugyanazzal a lifttel ment fel a lakásukba.

2014.02.13 15:54ma.hu

A sétából épphogy hazatértek, már csak fel kellett volna jutniuk az emeletre, amikor a borzalmas tragédia bekövetkezett: a 2,5 éves Maxim végignézte, amint anyját lefejezi a lift. A végzetes baleset egy Moszkva közeli panelházban történt, amikor a 20 éves Olga Tilinyina az idősebb fiával készült felmenni. A fiatalasszony elsőként lépett be a földszinten a liftbe, kisfia mögötte volt, amikor hirtelen becsapódott a liftajtó és a nő lába beszorult.

Olga Tilinyina 2012-ben szépségkirálynő lett Dimitrov városban

Valahogy még meg tudott fordulni annyira, hogy a fiát ellökje az addigra meglóduló lifttől, de a következő pillanatban már elkezdett emelkedni vele a fülke, és a nő olyan szerencsétlenül szorult be az ajtó szárnyai közé, hogy amikor egy másodperccel később a lift elérte a földszint plafonját, Olga teste darabokra szakadt. A fejét ott találták meg a földszinten, a teste többi része pedig a lift padlója és a betonfödém közé volt ékelődve - számolt be az NTV című orosz televíziócsatorna. A lift a második emeleten állt meg.

"Pokoli lehetett a szegény fiúnak, aki szemtanúja volt az egész jelenetnek" - mondta a helyszínre érkező sürgősségi ápoló. A kisfiú csak annyit tudott mondani az apjának, amikor találkoztak, hogy "anya lába..." Egy perccel korábban a 24 éves Dimitrij ugyanazzal a lifttel ment fel, a pár kisebbik gyermekét, Egort vitte haza a családi sétából. A gyászra szinte alig van ideje, mert két kicsi gyermekről kell gondoskodnia, de megfogadta, hogy mindent megtesz azért, hogy gyönyörű felesége emlékéhez méltóan nevelje fel a fiúkat.

Közben azt tervezi, hogy bepereli a bérházat üzemeltető céget gondatlanság miatt. Az esetnek külön érdekességét adja, hogy csupán egy órával a tragédia előtt szerelték a liftet - közölte a Daily Mail az orosz forrásokra hivatkozva. "A liftre évek óta rendszeresen voltak panaszok" - mondta az egyik szomszéd. "A feleségemet már senki nem adhatja vissza, de legalább az erkölcsi kártérítés segít vigyázni a gyermekeimre a jövőben" - jegyezte meg Dimitrij.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.