Csak tartja, de nem takarja a kebleit

18+ fotók - Mintha nem lenne melltartó Melissa Deblingen

Tulajdonképp teljesen mindegy, hogy Melissa felveszi-e a melltartóját vagy sem, mert amikor rajta van, akkor is olyan, mintha nem lenne. Nincs ebben semmi meglepő: nem melltakarónak hívják!

18+ Nagyon átlátszik Melissa Debling melltartója képgaléria

2014.01.11 18:59ma.hu

A melltartó, ahogy a nevében is benne van, azt a célt szolgálja, hogy legyen egy hely, amiben a mellet tárolni lehet. Erre tehát tökéletesen meg is felel Melissa Debling fehérneműje, merjen bárki mást mondani!

Az már más kérdés, hogy túlzottan sok egyéb szerep nem jut neki, igaz, nem véletlenül nem úgy hívják, hogy melltakaró. Ezért hát felesleges is azon morfondírozni, vajon miért vette fel a szőke szépség, ha pont ugyanannyit mutat, mint cicifix nélkül.

Inkább örüljünk neki, hogy nem egy vastag, magasnyakú kötött pulcsi van rajta hosszú, bokáig érő zsákszoknyával!

Fotó: MelissaD (A galériához KATT a képre!)


Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.