Jó lesz vigyázni Angie Woodsszal!

18+ fotók - Hegyes kebleivel a monitort is kiszúrja!

Ne mondja, hogy nem szóltunk előre: mielőtt Angie Woods képeit megnézné, ellenőrizze, hogy elég strapabíró-e a monitor lapja, különben még képes és átszúrja a hegyes, kemény mellbimbóival!

18+ Angie mellei átdöfik a monitort is képgaléria

2014.01.06 19:29ma.hu

Tényleg nem viccelünk, most még nincs nagy veszély, mert Angie Woods a blúzával tartja kordában a melleit, de egy pillanat múlva kiszabadítja mindkét labdáját, és nemcsak kőkemények, de hegyesek is. Abba már bele sem merünk gondolni, hogy miféle veszélynek teszi ki magát az, aki monitor nélkül, a valóságban szembesül ezzel a csábító nőszeméllyel!

Fotó: Actiongirls (A galériához KATT a képre!)


Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.