Szép lesz az álmunk Andreával

18+ fotók - Kis tengerparti vetkőzés

Ha elalvás előtt Andrea fotósorozatát nézegetjük, garantált a kellemes álom. Már persze ha van még kedve valakinek elaludni, mert egy ilyen szépség láttán előbb támad kedvünk egy kis hancúrhoz.

18+ Meztelenül szeret napozni képgaléria

2014.01.07 19:34ma.hu

Persze, így könnyű, az ember csak elvonul valami kellemes déli szigetre, annak is egy eldugott lagúnájába, aztán ott zavartalanul vetkőzhet, amikor csak kedve tartja. Nekünk meg marad a szürke, borongós januári este.

De legalább képzeletben elkísérjük Andreát a tengerparti pihenésre, és aztán lehet arról álmodozni, hogyan hevernénk a kavicsos parton, ahol senki sem lát, a hamvas bőrű leányzó pedig nemcsak úgy véletlenül, ok nélkül kezdi lebontani magáról a tenyérnyi kis bikinit.

Fotó: Photodromm (A galériához KATT a képre!)


Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.