Nem aprózza el Kayden Kross

18+ fotók - Jókora rudat ragadott meg, és már vetkőzik is!

Kayden Kross nagy rajongója a baseballnak, ki nem hagyna egyetlen mérkőzést se, és persze az edzéseken is mindig biztosan megtaláljuk. Kérdés, hogy mi vonzza leginkább őt: a sport, vagy valami más?

18+ Nem adja alább a baseballütőnél... képgaléria

2014.01.08 19:29ma.hu

Van némi tippünk, mi vonzhatja Kayden Krosst a baseballpályák környékére, és ennek nem túl sok köze van ahhoz, hogy szereti-e a sportos életmódot vagy sem. Egészen más az, ami miatt Kayden gyakran fordul meg errefelé.

Azt viszont csak ő tudná megmondani, hogy az ütő izgatja ennyire a fantáziáját, vagy azzal csak addig üti el az időt, míg megérkeznek a kigyúrt fiúk...

Fotó: Club Kayden (A galériához KATT a képre!)


Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.