Az interneten továbbra is hódít a kisfilm

Túl szemléletes volt - betiltották az óvszerreklámot

A televíziócsatornákon már betiltották, de az interneten egyre nagyobb népszerűségnek örvend egy ausztrál óvszergyártó cég reklámja, amely tényleg egy kissé... khmm... szemléletes.

2013.12.09 11:54ma.hu
Fotó: YouTube

Az ausztrál tévécsatornákon már betiltották az új óvszerreklámot, de az interneten továbbra is hódít, sőt, egyre nagyobb népszerűséget ér el a 45 másodperces kisfilm. A történet szerint egy fiatal pár tér be egy patikába és óvszert szeretne venni, de mivel mindjárt négy méretben is találnak, nem tudják, melyiket válasszák. A gyógyszerész felajánlja, hogy próbálják ki és azután döntsenek, így hát a pár nekilát és több helyen, több pozícióban letesztelik a különböző méretű kondomokat.

Közben persze a patika alkalmazottai kíváncsian figyelik őket, kérdezgetve, mennyire kényelmes az egyik vagy zavaró a másik, az egyik póz közben pedig a nő kedélyesen cseveg a telefonon az anyjával. Végül természetesen megszületik a döntés és ők elégedetten távoznak a helyszínről, miközben a gyógyszerész még utánuk int: "jöjjenek máskor is!"

A legnagyobb videómegosztón a letöltések száma megközelíti a 600 ezret, de percről percre növekszik, miközben több mint 3500-an fejezték ki tetszésüket. A tévében viszont hiába is keresné bárki, a takarások ellenére túlságosan is egyértelműek a jelenetek, ezért volt szükség a tilalomra.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.