Hol marad el a dzsungel ura?

18+ képek - Hiába pakolja ki a melleit Jordan?!

Jordan Carver most nagyon magányosnak érzi magát, a dzsungel asszonyát reggel egyedül hagyta Tarzan, hogy beszerezze a következő havi húsadagot, de még nem tért vissza a vadászatból.

A dzsungel királynője itt van, de hova tűnt Tarzan? képgaléria

2013.10.16 19:29ma.hu

Jordan Carver nemrég úgy döntött, maga mögött hagyja a nagyvárosi nyüzsgést és a szinte érintetlen természetben folytatja életét, oldalán a dzsungel királyával, aki mellett ő méltó királynő lehet. Nincs is ezzel semmi gond, Tarzan tényleg elhalmozza minden földi jóval asszonyát, ám ma Jordan egy kicsit magányosnak érzi magát, mert ura elment vadászni és ma kissé késik a friss hússal.

Talán egy vadonatúj oroszlánszőrmével ki tudja majd őt engesztelni az őserdő hőse!

Fotó: jordancarver.com (A galériához KATT a képre!)


Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.