Meztelenül szép az élet!

18+ képek - Zuzana vetkőzéssel küzdi le a magányt

Vajon mit keres egy olyan csinos lány, mint Zuzana, egy rémségesen csúf helyen, elhagyatva, romok és törmelékek között? A fő, hogy nem esik kétségbe, a vetkőzéstől máris jobban érzi magát.

Zuzana a lepukkant épületet is beragyogja képgaléria

2013.10.12 18:59ma.hu

Zuzana nem egy ijedős fajta, még akkor sem esik kétségbe, ha olyan rémséges helyen reked, mint egy lerobbant, elhagyatott raktárépület. Tele törmelékekkel, kitört ablakokkal, sehol senki a közelben, aki megmenthetné - de Zuzana jól tudja, hogy ilyenkor a legjobb, amit tehet, ha valami jól ismert dologgal foglalja el magát.

Így hát nekilát annak, amihez a legjobban ért: levetkőzik és közben máshova képzeli magát, olyan helyre, ahol nincs egyedül. Így már sokkal kellemesebb, és még szerencse, hogy közben a biztonsági kamerán keresztül nemcsak meglátták őt, hanem a megmentése előtt gyorsan le is fotózták csodás idomait!

Fotó: Bustybloom (A galériához KATT a képre!)


Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.