Csak egy vékony lepel maradt neki

18+ képek - Szegény Ambya, alig futja neki ruhára

Szegény Ambya, végre megvehette az első saját lakását, de annyira kiköltekezett, hogy nem maradt már másra pénze, csak egy kanapéra és egy lenge muszlindarabra futotta, az meg már ugye minek...

Nem sok holmija maradt Ambyának képgaléria

2013.10.09 19:29ma.hu

Ambyának minden álma egy saját lakás volt, amit most végre sikerült is elérnie - csakhogy annyira kiköltekezett, hogy a szobába mindössze egy kanapét tudott venni, és ami ezután a pénztárcájában maradt, már csak egy pár méter muszlinvégre volt elegendő.

Hogy a többi ruháját közben hova tette, az rejtély, de talán nem is kell nagyon firtatni, jó ez így, ahogy van: Ambya maga is rájött, hogy tulajdonképp az a lenge szövetdarab is teljesen felesleges. Főleg hogy se tévéje, se egy könyve, így a kanapén már csak egyvalamit lehet csinálni - az alváson kívül, persze -, és ahhoz aztán igazán nincs szükség semmiféle öltözékre!

Fotó: ambya.com (A galériához KATT a képre!)


Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.