Egyszerre elegáns és csábító

18+ képek - Végzetes vonzereje ellenállhatatlan

Ha egy fogadáson találkozunk vele, Bryoni-Kate Williams maga a megtestesült távolságtartás: kimért és rideg, teljesen megközelíthetetlennek tűnik. De ha egyszer beenged a hálószobájába...!

Bryoni-Kate Williams nem is annyira jégkirálynő képgaléria

2013.10.14 19:39ma.hu

Bryoni-Kate Williams úgy tud nézni, hogy még a forrón bugyogó gejzírt is képes lenne megfagyasztani - de csak addig, amíg be nem vonul a hálószobájába, mert ott felenged a látszólagos ridegsége és már nyoma sincs annak a kimért, távolságtartó dívának, aki az esti fogadáson volt.

Persze ebben a kegyben csak ritka kevesen részesülhetnek, úgyhogy most igen szerencsések lehetünk, hogy ha a kéznek túl sokat nem is, a szemnek legalább annál többet megmutat!

Fotó: Pinup (A galériához KATT a képre!)


Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.