Ingyen italra pályázik tán?

18+ képek - A bárpult mellett kezd vetkőzni

Tea Barbora mostanában kissé le van égve, szórakozni viszont szeret, úgyhogy ki kellett eszelnie valamit, hogy italhoz jusson addig is, míg el nem kezdődik az igazi parti és meg nem érkeznek a gavallér férfiak.

Így gyorsan ingyen italhoz jut Tea Barbora! képgaléria

2013.10.15 19:29ma.hu

Tea Barbora jól tudja, hogy minden trükkjét be kell vetni, ha nem akar szomjas maradni és egyedül hazamenni este, ezért aztán jó korán megérkezett a kedvenc szórakozóhelyére és letáborozott a bárpult mellett.

Még a poharakat se készítette ki a pultos, de a lányt ez aligha zavarja, inkább máris hozzálát terve megvalósításához és ad némi ízelítőt abból, ami arra vár, aki meghívja őt egy csábító koktélra.

Így hamar talál majd mecénást!

Fotó: Sinful (A galériához KATT a képre!)


Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.