Itt ma mindenképp hancúr lesz!

18+ képek - Magával is eljátszadozik Emily Addison

Emily Addison egyetlen percig sem esik kétségbe, ha valami különös oknál fogva magányos este elé néz - mert azt azért lássuk be, nem normális az, ha egy ilyen nőt egyedül hagynak!

Emily Addison se fog unatkozni ma este! képgaléria

2013.10.03 19:29ma.hu

Ugye mindenkinek megvan a klasszikus alapvicc, amikor esküvő után az ifjú férj elmondja a heti menetrendet az asszonyának? Hétfőn sörözés a haverokkal, kedden pókerparti, szerdánként bowling a kollégákkal... - és így tovább, végül: vasárnap pedig, ha lesz hozzá kedvem, akkor szeretkezünk. Mire a feleség: akkor én is elmondom, nekem egyszerűbb a heti beosztás: hétfőn, szerdán és szombaton szexelek, aki itt van, az itt van, aki nincs, nincs...

Nos, valahogy így van ezzel Emily Addison is, most épp láthatóan senki sincs ott, de a jelek szerint így sem néz unalmas este elébe. De őszintén: nem neki van igaza?

Fotó: danni.com (A galériához KATT a képre!)


Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.