Jól felkészült az estére a barna szépség

18+ képek - Már délután készen állt a hancúrra

Anielly Camposnak hívják, és imádja, ha csábításával az ágyába csalogathat valakit. Ennek érdekében már kora délután végigpróbálta a legizgatóbb pózokat az ágyában, most jöhet az éles bevetés!

Anielly Campos délutáni vetkőzős főpróbája képgaléria

2013.09.28 18:59ma.hu

Anielly Campos nem az a fajta lány, aki szombat este egymagában unatkozik otthon, így ma is nagy gonddal választotta ki, hogy mit vesz fel a buliba, ám mielőtt letette volna a voksát a szexi csipkés szélű tanga és a formáit finoman kiemelő blúz mellett, tartott egy kis főpróbát.

Hogy mifélét? Természetesen elképzelte, hogyan fognak a buli után hazaérkezni a kedvesével és hogyan fogja az ágyába csábítani - na nem mintha a szerencsés fiatalembert annyira noszogatni kellene, de Anielly biztosra akart menni.

Szerintünk garantált a siker!

Fotó: Bellada Semana (A galériához KATT a képre!)


Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.