Pucéran közelebb lehet a természethez

18+ képek - Meztelen jóga közben lestük meg Valerie-t

Valerie azért szerette meg a jógát, mert közben nemcsak megnyugszik, de úgy is érzi, hogy közelebb kerül az anyatermészethez. Persze ha még le is vetkőzik hozzá, akkor mindent értünk!

Valerie szereti meztelenül érezni a természetet képgaléria

2013.09.23 19:29ma.hu

Valerie komolyan veszi a pihentető sportot, részben ezért is választotta a jógát, most épp azt láthatjuk, ahogy megpróbál ráhangolódni a gyakorlatsorra, néhány nyújtózással, lazítással.

Azt is elárulta, hogy azért meztelenül teszi mindezt, mert így jobban érzi a Föld lüktetését, szereti az összeolvadást azzal, amihez hozzáér, és ebben a ruha csak akadályozná.

Reméljük, nemcsak a fa iránt érez efféle vonzalmat, vannak ennél még kellemesebb érintések!

Fotó: hegre-art (A galériához KATT a képre!)


Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.