Felcsigázza az étvágyat Charlotte Springer

18+ képek - Segítség nélkül is jól tud vetkőzni

Látjuk jól, igen, a saját szemünkkel is, hogy Charlotte Springer elég nagylány már ahhoz, hogy egyedül is képes legyen levetkőzni, de valahogy mégis jobban esne segíteni neki egy kicsit!

Charlotte Springer izgatóan vetkőzik képgaléria

2013.09.29 18:59ma.hu

A legtöbbször jól jön az, hogy az ember már egészen ifjú korában megtanul önállóan öltözni-vetkőzni, de vannak esetek, amikor nem bánjuk, nem bánnánk, ha kevésbé lenne valaki önjáró.

Vegyük például Charlotte Springert, akit igazán szívesen vetkőztetnénk, ha esetleg egyedül nem sikerülne neki.

Na nem mintha annyira nagy baj lenne, hogy egyetlen szóra elkezd megszabadulni a lenge öltözékétől, míg csak el nem éri az utolsó darabot, de nem lenne nagyobb élvezet, ha nemcsak nézhetnénk?

Fotó: charlottespringer.com (A galériához KATT a képre!)


Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.