Meg kéne szelídíteni a vadmacskát

18+ képek - Ugye milyen izgató, mikor leveszi a farmerbugyit?

Olyan, mint egy vadmacska, vagy még inkább egy vad macska, de szilárd meggyőződésünk, hogy van az az idomár, aki képes megszelídíteni és engedelmes cicussá varázsolni!

A belevaló, vagány Adele Stephens képgaléria

2013.10.01 19:29ma.hu

Kemény csaj hírében áll Adele Stephens, nem az ő világa a habos-babos csipkealsó, meg a puha szőrös ágytakaró, ellenben mindig megőrzi a vagányságot, még majdnem teljesen levetkőzve is trendi marad a klasszikus farmerban.

Pedig biztosan izgató látvány lenne, ha egy szexi selyemkombinéban vagy pihe-puha áttetsző bébidollban parádézna, de tulajdonképp nem teljesen mindegy, ha pár mozdulattal később már azt sem látjuk rajta? Lám, most is alig győzi lekapkodni magáról azt a két kicsiny darabot!

Fotó: Actiongirls (A galériához KATT a képre!)


Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.