Csábító a lagúna kéksége

18+ - Vízzel csillapítja tüzes természetét Holly

Ki ne mártózna meg a langyos tengeri lagúnában, főleg, ha még Holly is épp ott illegeti magát? Márpedig illegeti, mégpedig nem is akárhogyan: igencsak nekivetkőzött a fürdőzésnek!

2013.08.28 19:37ma.hu

Csak a vak nem láthatja, miféle csalafinta trükkel próbálja elcsábítani a gyanútlan férfiembert Holly, és hogyan győzi meg, hogy bármennyire kényelmes a sziklák tövében heverészni, azért mégiscsak belefér egy kis vízi hancúrozás.

Persze ha valakit ennyire rá kell beszélni, és nem indul el az első szóra önként, az jobb, ha átadja a helyet valaki másnak, egy ilyen nőt nem lehet csak úgy elhanyagolni!

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.