Tengerparton kereste Jessica a melegséget

18+ - Nincs túl melege az alig-fürdőruhában

Kissé melléfogott Jessica Barton, amikor azt hitte, minden tengerpart kellemes nyári meleggel várja. Didergősen áll a víz mellett, és senki sincs, aki enyhítené fázós vacogását.

2013.08.25 18:59ma.hu

Hideg ellen számtalan trükk létezik, kezdve a vastag öltözettől a kandallón át az izzasztó tevékenységekig. Vagy elutazni olyan helyre, ahol nincs hideg.

Szegény Jessica Barton ez utóbbit választotta, viszont a célt láthatóan rosszul választotta meg, így amikor lekocogott egy szál bikiniben a tengerpartra, dideregve kellett rájönnie, hogy bizony nem minden tengerpart olyan kellemes, amilyennek a képeken látszik.

Mivel meleg ruhát nem vitt magával, kandalló meg nincs a kunyhójában, már csak egy megoldás marad: sürgősen keresnie kell valakit, aki felmelegíti elgémberedett tagjait. Vajon talál?

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.