Szinte teljesen beleolvad a környezetbe

18+ - Erdei vetkőzés közben lestük meg Dominikát

Nem volt könnyű elcsípni Dominikát, felöltözve szinte teljesen beleolvadt a környezetbe, de aztán mégis elővigyázatlan volt és észrevettük, ahogyan gyanútlanul vetkőzni kezdett.

2013.08.20 18:59ma.hu

Mindig is mondogatták, hogy egy laza kirándulás az erdőben jót tesz a léleknek, most íme, itt a bizonyíték rá. Érdemes legközelebb nagyon-nagyon nyitott szemmel járni, mert sosem lehet tudni, mikor és hol botlunk bele egy efféle szépségbe, mint Dominika.

Lám, ő is szinte véletlenül lepleződött le, annyira eggyé olvadt a környezettel: elég csak egy kicsi figyelmetlenség és már el is mentünk mellette.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.