Átlátunk Nicole ruháján

18+ - Csak a kalap marad, a végére már az se

Trükkös lány ez a Nicole, az egyik pillanatban még rajta van mindenféle ruhanemű, aztán mire észbe kapunk, már csak a kalap fedi a fejét, teste többi része teljesen csupaszon díszeleg.

2013.08.24 18:59ma.hu

Valódi James Bondnak érezhetjük magunkat, vagy tetszőlegesen bármelyik szupertitkos ügynöknek, a lényeg, hogy ilyen lehet, amikor valaki hozzájut egy mindenen átlátó csodaszemüveghez. Lám, Nicole Moser is az egyik percben még milyen bájosan pózol a sportnadrágban és a vékonyka trikóban - na nem mintha ez utóbbi nem mutatna meg mindent! -, aztán meg pontosan ugyanúgy áll, mint előtte, csak ezúttal nyaktól lefelé semmi nem akadályozza a tökéletes látványt.

Lehet, hogy tényleg nem is vetkőzött le, csak a szemünk élesedett ki?!

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.