Minden csepp napfényt kihasznál

18+ - Ebbe a bikinibe se kell push-up-betét!

Bianca Beauchamp számára a napfény szinte éltető erővel bír, ezért aztán amikor csak teheti, igyekszik minden pillanatát kiélvezni. Nem viseli el azt sem, ha a nap nem simítja végig minden centiméteren!

2013.08.23 19:29ma.hu

Bianca Beauchamp annyira szereti a napfényt, hogy még akkor se mond le róla, amikor az égen nem ragyog éltető fénye. Nem véletlenül bújt reggel napsárga bikinibe: nem tudhatta, milyen idő várja, mire a mezőre ér.

Szerencsére kisütött a Nap, így már nem volt szüksége a mesterséges kedélyjavítóra, különben sem tűri, hogy teste egyetlen centije is kimaradjon a simogató sugarak alól. Ledobta hát gyorsan azt a falatnyi szövetet is, nagy megelégedésünkre - már csak nézegetni kell, jó alaposan!

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.