Nem tudta, fázik vagy vetkőzhet-e

18+ - Jól áll neki a vetkőzés

Kicsit elbizonytalanodott Kennedy Nash, szeretett volna egy kicsit élvezkedni az esti napfény simogató fényében, de félt, hogy fázni fog. Amit magára vett, az nem sokat melegített rajta!

2013.08.22 19:29ma.hu

Nem lehet már elég óvatos az ember így a nyár vége felé, a nappali meleg után oly hirtelen hűl le a levegő. Ettől félt Kennedy Nash is, ezért úgy döntött, a lenge blúz helyett már ideje elővenni a horgolt felsőket.

Az már más kérdés, hogy amit végül magára vett, az sem a hideg ellen, sem az őt vizslató tekintetek ellen nem véd, sőt, ez utóbbiakat még inkább magára vonzza. Ha pedig már így alakult, nem teketóriázik sokat, teljessé teszi a látványt, ledobja magáról a ruhákat, bánja is ő most a hűvös estét!

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.