Szeret veszélyesen élni a fekete szépség

18+ - Mila imádja az izgalmakat

Milának nem kell a szomszédba mennie, ha egy kis izgalomra vágyik, megtalálja azt saját maga is. Előjáték gyanánt például rendszeresen kisétál a közeli szakadék fölé, ahol csak egy kötélhíd tartja.

2013.08.21 19:29ma.hu

Aki nem bírja a magasságot, vagy bármilyen fóbiája van, az jobb, ha nem is ábrándozik a szépséges Miláról, ő ugyanis előszeretettel kezdi a napi hancúrt a szakadék fölött, ahol csak egy keskeny kötélhíd tartja meg. Csak azon keresztül lehet eljutni a házához, ám aki kiállja a próbát, annak csodás látványban lehet része - hogy a többiről aztán ne is beszéljünk!

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.