Már serdülőkorban is kicsi lett volna rá

18+ képek - Szorítja a melltartó, inkább leveszi

A fene se tudja, hol találta Holly Peers ezt az alulméretezett melltartót, de biztos, hogy nem mostanában tett szert rá. Vagy ha igen, akkor túl forró vízben moshatta, hogy így összement.

Holly Peersnek kicsi lett a melltartója képgaléria

2013.02.28 19:29ma.hu
Fotó: Bustybloom (A galériához KATT a képre!)

Amióta csak ismerjük Holly Peerst, mindig is tekintélyes keblekkel kápráztatott el bennünket. Bár ebből messzemenő következtetéseket nem lehet levonni, mégis élünk a gyanúperrel, hogy már serdülőkorban sem kellett két pattanással beérnie melltájékban - a semmit még a plasztikai sebész se tudja ekkorára felnagyítani.

Márpedig ha ez igaz, akkor biztosak vagyunk benne, hogy az a melltartó, amibe most megpróbálta belegyömöszölni a kebleit, bizony nem az ő régi kedvenc darabja, amit most csak nosztalgiából vett fel.

Úgyhogy vagy a méretet nézte el nagyon csúnyán, amikor legutóbb fehérneműt vásárolt, vagy a mosógép beállítását, és túl forró hőmérsékleten mosta, azért ment össze ennyire. Az egyetlen ésszerű dolog, amit tehet, hogy leveszi magáról.

Mekkora mázli, hogy így alakult!

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.