Felülről még több ruhadarab hiányzik

18+ képek - Csupasz altesttel indítja a reggeli kávézást

Van, aki egyszerűen csak túl álmos az első kávé előtt és különben sem látna az orránál tovább a szekrényben turkálva, más meg csak szereti egy kicsit még kitolni az éjszaka emlékét... a lényeg, hogy nem kell elsietni azt az öltözést!

Egy szál semmiben issza a reggeli kávéját képgaléria

2013.01.28 19:29ma.hu

Talán csak ő maga tudná megmondani, mi végett kezd a reggeli kávéhoz egy szál harisnyában, de bugyi és melltartó nélkül Miss Szöszi. Lehet, hogy azt a tábort erősíti, akik az első kávéig kettőig sem látnak, így aztán felesleges is lenne a fehérneműs fiókba belenyúlnia.

De az is lehet, hogy fél attól, hogy leönti magát és akkor kezdheti előről az egész öltözködést. Persze ez esetben elég nagy rejtély, hogy a harisnyát miért vette fel, főleg hófehéret, de ne keressünk logikát egy női cselekedetben.

Aztán az sincs kizárva, hogy igazából csak a kávéjáért szaladt ki a konyhába, aztán hamarosan vissza is bújik az ágyba, mert vagy ott várja valaki, vagy ő fog várni hamarosan valakit.

Reméljük, hogy ez az utolsó az igazi ok. Akkor kell csak igazán kávé és pörgés!

Fotó: Lingerie (A galériához KATT a képre!)


Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.