Szőke vagy barna, egyvalami közös bennük!

18+ képek - Rossz kislányok, gyülekező!

Mindegy, hogy szőke vagy barna, telt keblű vagy tenyérbe illő kis falatka, egyvalami közös bennük: mindannyian szeretnek rosszalkodni, ami jelen esetben csakis csupa jót jelent!

Vajon melyikük a legizgatóbb? képgaléria

2013.01.22 19:29ma.hu

Ízlések és pofonok - szokták mondani, de ezúttal a pofonoktól eltekintünk, csak az ízléseket próbáljuk meg kielégíteni. És ebben épp az a jó, hogy a különbözőség miatt mindenkinek más az ideálja.

Van, aki a szőkéket szereti, más a barnákat vagy a feketéket. Van, aki a falatnyi, szó szerint tenyérbe illő kebleknek nem tud ellenállni, és van, aki attól indul be, ha óriási dudákat lát.

De egyben biztosak vagyunk: ezekre a lányokra mindenképp jó ránézni!

Fotó: Morazzia (A galériához KATT a képre!)


Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.