A csodáló tekintet mindent megér

18+ képek - Kicsit fázik, de azért levetkőzik

Kevés olyan nő van, aki ne szomjazna legalább egy egészen kevéske elismerésre, és ezért a legtöbbjük bármit megtenne. Persze hogy kinek hol a határ ebben a "bármi"-ben, az nagyon nem mindegy!

Kimberly Holland meztelenül sem fázik képgaléria

2013.01.18 19:29ma.hu
Fotó: Glam0ur (A galériához KATT a képre!)

Reméljük, jól befűtöttek abban a szobában, ahol Kimberly Holland leheveredett a kanapéra, már csak a saját érdekéből is, mert igazán kár lenne, ha megfázna a végén. Még jó, hogy amúgy se fázós fajta, mert hiába vett fel kötött felsőt, az csak a karját védi, a szépre formált hasát és a finoman ívelt derekát a világ minden kincséért sem takarná el!

Az is kiderül, hogy nem éri be a csodálat ezen szintjével, mindig több és több elismerő sóhajtást akar kicsikarni abból, aki őt látja. Próbálkozhatna sok mindennel, de ő a legtutibb megoldásra megy: egész egyszerűen elkezd megszabadulni attól a kevéske ruhadarabjától is, ami eleinte még takarja a legszebb részeket, de fokozatosan szabaddá teszi az utolsó rejtett porcikáját is.

Most kél el csak igazán az a melegítés neki, ne hagyjuk sokáig reszketni!

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.