A haboktól várt takarást, de hiába

18+ - Csak a kádba merülve kezd vetkőzni

Van valami bájos szemérmesség Hunter Leigh-ben, ami még fürdés közben sem lankad, addig nem meri ledobni az alsóneműt, amíg nem merült a habok közé.

2013.01.20 18:59ma.hu

A nyilvános uszodákat leszámítva kevés elfogadható indokot találhatunk, ami bárkit is arra visz, hogy bugyiban és melltartóban merüljön el a vízben. Hunter Leigh szégyenlősségét sem értjük könnyen, de tartsuk tiszteletben, hogy ő nem érzi kellően biztonságban a testét, míg el nem merül a habok közt és azt nem érzi, hogy van, ami eltakarja a bájait meztelenségében is.

Aprócska "szépséghiba", hogy az a hab nem is annyira összefüggő, és a vízből kiemelkedő Hunter bőrén sehogy sem akar megmaradni, lassan és izgatóan végigkúszik rajta, szabaddá téve mindent, amit előtte még talán nyomokban képes volt leplezni.

Használjuk ki az alkalmat és jól nézzük meg, amíg lehet, mert könnyen megtörténhet, hogy a fürdés befejeztével nem sokáig marad látható Hunter teste!

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.