Aranylánnyá változik a lágy fénytől

18+ - Napsugarak festik csíkosra a meztelen bőrét

Minden pillanatát élvezi a fürdésnek a gyönyörű Johanna, ami nem csoda: mi is élvezzük, amikor fürdik. Főleg amikor nemcsak a víz öleli körbe, hanem az aranyló napsugarak is!

2013.01.24 19:29ma.hu

Imádja a fürdést Johanna, akár vízről van szó, akár napfürdőzésről, de a legjobban mégiscsak azt szereti, ha ennek a két szenvedélyének egyszerre hódolhat. Na nem ám úgy durrbele módra, inkább szép finoman, kiélvezve a pillanat varázsát.

Meg persze kiélvezi azt is, ha nézi valaki, olyankor még rá is tesz egy lapáttal, és direkt úgy fordul, hogy a legelőnyösebb oldalát mutassa és a legelőnyösebb domborulatait domborítsa ki még inkább.

Mit mondhatnánk? Elég jól sikerült neki!

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.