Nem takar, de mindent kiemel

18+ - Csak egy vékony fonal díszíti Sofi csípőjét

Egy duplán körbetekert vékony kötél, meg egy tenyérnyi medál - mindössze ennyiből áll Sofi "öltözete", már ha lehet annak nevezni egy egyszerű kiegészítőt.

2013.01.27 18:59ma.hu

Egy nőnek akkor is adnia kell magára, ha épp egy Isten háta mögötti tanyán tölti a délutánját, teljes magányban.

Sofi jól tudja, hogy ritkán jár arrafelé bárki, de ki tudja, ha valakit arra vetne a jósorsa, fő az elegancia. És mi lehet elegánsabb, mint egy csinos, a csípő vonalát tökéletesen kiemelő öv?

Apróság, hogy eközben a ruháról sikerült megfeledkeznie, így viszont az az öv is szó szerint csak dísznek jó, nyilvánvalóan nem is abból a célból készült, hogy bármit takarjon.

Viszont kifejezetten praktikus, ha közelebbi ismeretségre vágyik Sofival az arra kószáló vándor: mennyivel jobb az erényövhöz képest!

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.