Melyikkel kezdené a vacsorát?

18+ - Finom falat: a mellei körték, a popsija cipó

Vacsorára pár könnyű falathoz mit szólna? Például két körtéhez és két friss, ropogós cipóhoz? Ráadásul kalóriamentes és még fogyaszt is!

2013.01.09 19:29ma.hu

Látszólag még javában dúl a tél, de nem lehet elég korán elkezdeni a felkészülést arra az időre, amikor a strandra kell menni becserkészni a legújabb prédát. Akkor aztán nincs helye sem lötyögős hasnak, sem beesett vállaknak, úgyhogy ideje egy kicsit visszább venni a kiadós vacsorákat, és hozzá lehet kezdeni a testmozgáshoz.

Bevezetésképp egy igen csábító esti programot ajánlunk. Előbb egy-két friss körtét rágcsáljunk, aztán a gyümölcsös bevezető után jöhet némi tartalmasabb is, mondjuk két cipó. De csak azért, hogy legyen miből energiát meríteni a következő órákra, amikor kiadós mozgásra számíthatunk.

Milyenre, milyenre, ne kérdezzenek bolondságokat, hát olyanokra, amitől izmos lesz a far, azt szeretik a nők, meg amitől erősödik a váll és a karok, a kitartott támasz is elegendő, nem muszáj hajlítgatni a karokat. Ha helyes a technika, még az alhas is szépen kockásodik közben.

Csak aztán bírják szusszal!

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.