Kis forróság a hideg télbe...

18+ - Nem bírt várni: már a ház előtt pucérra vetkőzött

Nem mindenütt van ám tél, és ebben épp az a jó, hogy nem mindenütt bújnak vastag bundába a nők. Sőt: van, aki semmibe sem bújik!

2013.01.08 19:29ma.hu

Naná, hogy import csemege, de ha egész télen csak almát ehetnénk, előbb-utóbb megunnánk és többé nemhogy almára, de semmilyen gyümölcsre nem vágynánk. Úgyhogy kénytelenek voltunk egy kis déli csemege után nézni, és lám, ezt a harapnivalót találtuk.

Mert délen most is meleg van és jó idő, annyira, hogy még a csipke fürdőruha is feleslegesnek tűnhet. Le is dobja magáról ez a szexi barna szépség, de ahogy elnézzük, igazából nem is a külső hőmérséklet tüzelte fel ennyire.

Más van itt, kérem, mástól forrt fel az ő vére, de azt már nem részletezzük, mindenki mozgassa meg kicsit a fantáziáját!

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.