Hol késik már a szeretője?

18+ képek - Türelmetlenül és meztelenül várja Carisha a kedvesét

Szegény Carisha, egyfolytában az óráját nézegeti, aztán már le is vetkőzik, hogy azzal se húzzák az időt, de a szerelme csak nem akar megérkezni. Nem tudja, miről marad le!

Meztelenül nézeget az utca felé képgaléria

2013.01.04 19:29ma.hu
Fotó: Femjoy (A galériához KATT a képre!)

Bolond az a férfi, aki hagyja magát bármivel is feltartatni, ahelyett, hogy munka után - sőt, igazából helyette is - eszét vesztve száguldjon Carisha Joy házához, ahol a lány csábító környezetben és csábító pózokat próbálgatva várja őt.

De úgy tűnik, hiába reménykedik, mert az imádott férfi csak nem akar megérkezni, még akkor sem, amikor Carisha már láthatóan annyira türelmetlen, hogy inkább maga szabadul meg a ruháitól és meztelenül várakozik tovább.

Hej, csak árulná el valaki, hol lakik ez a szépség, nem kellene tovább hiábavalóan türelmetlenkednie!

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.