Alice Goodwin egész évben erre vágyik

18+ képek - Vetkőzéssel köszönti az újévet

Azt tartja a babona, hogy amit az év első napján csinálunk, azzal fog telni az egész évünk. Nem csoda, ha Alice Goodwin úgy döntött: ő a vetkőzést választja!

Vetkőzéssel ünnepli az újévet képgaléria

2013.01.01 18:59ma.hu
Fotó: Pinup Files (A galériához KATT a képre!)

Nem árt jó előre gondoskodni arról, hogy az előttünk álló egész év minél jobban teljen. A néphit szerint ennek egyik "eszköze", hogy azt csináljuk az első napon, amit egész évben szeretnénk, például jó, ha kerüljük a vitákat, meg minden rosszat, és csak a jó dolgokkal foglalkozunk.

Nos, Alice Goodwin minden bizonnyal jól fogja érezni magát a következő 365 napban, mert valóban egy szívmelengető tevékenységet választott mára. Azt persze csak sejthetjük, hogy az ő szívét ez mennyire melengeti, de a miénket biztosan!

Hát ha még folytatása is lesz a csábító vetkőzésnek, akkor tényleg úgy véljük, igazán nagyszerű év elé néz a szexi modell!

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.