Ízletes csemegének ígérkezik!

18+ képek - Cukorrúdnak öltözött: talán nyalogatni kell?

Jó dolog ez a karácsony, minden napra jut egy meglepetés, még akkor is, amikor már elmúltak az ünnepek. Most egy finom édességre bukkantunk a fa alatt!

Szopogatni való cukorfalat a fa alól képgaléria

2012.12.27 19:29ma.hu

Olyan nehéz felakasztani a fenyő ágaira a cukorrudat, az a fránya ragadós édesség minduntalan a fa alatt köt ki, sehogy sem akar fennmaradni. Most is ott kandikál kifelé egy darabka piros-fehér csíkos, árulkodó jel, de ez már vissza nem kerül, az fix, most bosszúból el lesz szopogatva az utolsó milliméterig.

Hoppá, hát ez nem is cukor, csak cukorfalat! Így se rossz - mondaná az öreg suszter -, és szó mi szó (nem énekgyakorlásképp, csak úgy...), ezt a csemegét sem dobnánk ki kóstolás nélkül!

Fotó: Digital Desire (A galériához KATT a képre!)


Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.