Lilába és türkizbe csomagolja a gigamelleket

18+ képek - Dinnyeszezon karácsonykor? De még mennyire!

Azt hihetnénk, hogy karácsonykor csak nagy szerencsével juthatunk dinnyéhez, kettőhöz meg pláne, és igaz, hogy ez is importtermék, de szívesen megosztjuk hűséges olvasóinkkal!

Karácsonyi dinnyekínálat Wendytől képgaléria

2012.12.25 18:59ma.hu
Fotó: Pinup Files (A galériához KATT a képre!)

Képzelhetik, mennyire meglepődtünk, amikor a narancsszezon kellős közepén váratlanul hatalmas dinnyékre leltünk, mindjárt kettőre is! Pedig ilyenkor a banán mellett tényleg csak kicsi, kerekded gyümölcsöket találunk, még akkor is, ha a narancsbőrért narancshéjért nem annyira rajongunk.

Szóval tényleg megdöbbentő volt erre a két dinnyére rátalálni, főleg úgy, hogy Wendy még álcázni is megpróbálta, de sajnos vagy színtévesztő, vagy nem akarta túlságosan eltakarni a portékáját, máskülönben mivel magyarázhatnánk, hogy méregzöld helyett lilába és türkizbe csomagolta?!

Azért a karácsonyfa alá ne tegyék és a gyerekeknek se adják még oda!

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.