Csak ki kell csomagolni és itt az ajándék!

18+ képek - Csupa masni: vetkőztetés után hazavihető?

Az ajándék többnyire arról ismerszik meg, hogy be van csomagolva, nem tudhatjuk biztosan, mi rejtőzik belül, és többnyire díszes masni van rajta. Ezek szerint Livia is ajándék.

Tele van masnival, megkaphatjuk a szöszi ajándékot? képgaléria

2012.12.19 19:29ma.hu
Fotó: NovoPorn (A galériához KATT a képre!)

A csomagolást nem vitték túlzásba, helyenként bizony erős jóindulattal lehet csak azt ráfogni, hogy mindenütt alaposan takarja a meglepetést, de legalább a masnik száma ellensúlyozza a hiányosságot. Így aztán okkal feltételezzük, hogy ezt a kívánatos szöszit csak úgy, ajándékba kaptuk.

Miért, miért? Ez még kérdés? Naná, hogy azért, mert közeleg a karácsony, és a titokzatos ajándékozó - aki nem akarta felfedni a kilétét - biztosra akart menni. Így aztán nemhogy nem késett el a küldemény, de még korábban is érkezett.

Sebaj, így legalább lesz idő alaposan kiismerni a működését!

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.