Milyen finomságokat rejteget a zsákjában?

18+ képek - Pajzánkodik a mikuláslány!

Nem tudjuk, Gisele vajon a Télapó lánya, avagy a vén Miki lecserélte-e a Hóanyót, de egyáltalán nem bánjuk, hogy nem a nagy pocakos látogatott meg minket!

Gisele felcsapott pótmikulásnak - de micsoda csini mikulásnak! képgaléria

2012.12.13 19:29ma.hu
Fotó: SAA (A galériához KATT a képre!)

Valami baj történhetett a Télapóval, mert nemcsak egyszerűen elkésett, de végül nem is ő jött. Na igen, aggódunk ám érte, szó se róla, de titkon mégiscsak örülünk egy kicsinykét, amiért így alakult, különben talán sose került volna elő gyönyörűszép helyettese, Gisele Télanyó.

Azt sem bánjuk túlzottan, hogy ő nem a pocakja környékén kerekedett ki, hanem valamivel feljebb, nem is beszélve arról, hogy neki mindjárt két nagy dudor is jutott az egy has helyett. Reméljük, ő nem fog úgy bekekszezni öregkorára, mint a nagyszakállú, ezzel az alkattal is igen sikeres lehet.

Főleg a nagykorú és elsősorban rossz fiúk körében. A jóknak továbbra is meghagyjuk az öreg Mikit. Lehet, hogy nem is érdemes jól viselkedni egész évben?

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.