Nem szívbajos: bárhol és bármikor...

18+ képek - Futni indult, de aztán inkább levetkőzött az utcán

Lehet, hogy ideje lenne elkezdeni futni, hogy mire jön a tavasz, már könnyedén érjük utol azokat a formás hölgyeket, akikre ki tudja, hol tör rá a vetkőzhetnék - mint most is egyre!

Futás helyett inkább vetkőzött képgaléria

2012.12.07 19:29ma.hu

Ki hitte volna, hogy a futás a puszta élményen és a jóleső fáradtságon túl efféle extrákat is tud nyújtani? Lám, most is csak jókor kellett jó helyen lenni és máris mi várt ránk!

Sajnos a meglepetés közepette a nevét elfelejtettük megkérdezni ennek a szépségnek, de ígérjük, ha legközelebb is errefelé szaladgál, feltétlenül bepótoljuk! De talán meg lehet érteni, ha hirtelen elakadt a szavunk, amikor kocogás közben kicsit megállt pihenni, aztán a csuda tudja, talán melege volt, talán csak zavarta a sok ruha, bármi is legyen az ok, váratlanul elkezdett vetkőzni.

Mi meg nem akartuk a bemutatkozással megtörni a pillanat varázsát, talán megbocsátják. Meg ilyenkor úgyse a neve a legérdekesebb, ebben biztosan egyetérthetünk!

Fotó: FTV Girls (A galériához KATT a képre!)


Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.