Végül csak a piros sipka marad fenn

18+ képek - Karácsonyi angyal, mikuláslánynak álcázva

Hol a Jézuska, hol az Angyalka, de többnyire mindenhová érkezik valaki, aki ajándékot visz karácsonyra. Ez most különleges ajándék: saját magát adja a mikuláslánynak öltözött égi vendég.

Karácsonyi angyallány - de nem is annyira ártatlan! képgaléria

2012.12.24 18:59ma.hu
Fotó: AVA (A galériához KATT a képre!)

Hányszor gondolunk arra, hogy karácsonyra a legnagyobb ajándék igazából az a személy lehet, aki épp a szívünk legtitkosabb vágyait próbálja kifürkészni, na jó, esetleg még egy masni is elfér rajta, de nem annyira a díszes csomagra, mint inkább arra áhítozunk, aki adja!

Az édes Candy kitalálta ezt, és nem is csinált nagy ügyet a bevásárlásból - talán ő csinálta jól, megúszta a nagy rohanásokat, a tolongást a bevásárlóközpontokban, és még pénzébe se igen került, ellenben biztosak vagyunk benne, hogy aki megkapja őt a fa alatt, nagyon boldog lesz!

De vajon ki lehet az a szerencsés?...

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.