Lucy Pinder és társai meglepetése

18+ képek - Szexi mikuláslányok év végi ajándékba

Bár a karácsony már elmúlt, Lucy Pinder és három barátnője azért még mindig tartogat pár meglepetést a tarsolyában: most épp szexi mikuláslányként ugrottak ki a csomagokból.

Lucy Pinder és karácsonyi meglepetése képgaléria

2012.12.30 18:59ma.hu

Mi jobb egy gyönyörű és szexi nőnél? Hát kettő. És mit szólnának háromhoz? Vagy esetleg mindjárt négyhez?

Lucy Pindernek biztos nem kell attól félnie, hogy nem elég szexi önmagában, de most igazán kitett magáért, mert három barátnőjével együtt bújtak karácsonyi csomagokba és onnan pattantak ki - nevezetesen Rosie Jones, Holly Peers és India Reynolds.

Rendszeres olvasóink számára egyikük sem ismeretlen, de az ritkaságszámba megy, hogy így együtt, négyesfogatot alkotva kényeztessenek el bennünket. A közelgő év vége alkalmából azonban kivételt tettek és bizony hibátlan a meglepetés!

Fotó: Celebrity Sex (A galériához KATT a képre!)


Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.