Jordan Carvert nehéz legyőzni

18+ - Jól bánik a dákóval és a golyókat is szereti

Minden férfi rémálma, még a profiké is, hogy egyszer Jordan Carverrel hozza össze őket a jósorsuk a biliárdasztalnál. Onnan kezdve nehéz lesz a játékra koncentrálni!

2013.01.07 19:29ma.hu

Egy rutinos biliárdosnak egyáltalán nem szokott nehézséget okozni, hogy ránézzen az asztalon heverő golyókra, kiszámolja a lökés irányát, erejét, és a golyók máris katonás rendben masíroznak befelé a lyukakba, ahogyan szeretnénk.

Egy kevésbé rutinosnak esetleg kicsivel többet kell gondolkoznia, többet kell hunyorítania, hogy megpróbálja kikalkulálni a tökéletes szöget, és az is előfordulhat, hogy többször megy mellé a golyó, mint egyenesen bele a lyukba.

De ha egyszer feltűnik Jordan Carver, ott bizony teljesen mindegy, hogy profi-e az ellenfél vagy amatőr, mert a koncentráció utolsó szikrája is elvész, ha ez a dekoltázs behajol az asztal fölé. Ott már egészen másfajta dákóról, lyukról és golyókról ábrándozik az ember!

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.